Over ons

Hoveniersbedrijf Martien van Dam

Vakmensen met een passie voor planten. Dat is de beste omschrijving voor Hoveniersbedrijf Martien van Dam. Bij Martien van Dam vindt u een unieke samenwerking tussen een ervaren tuinontwerpster en een hovenier met ingenieurstitel. Beiden beschikken over een zeer grote plantenkennis en delen die kennis graag met u.
Onze passie voor planten ziet u overal in terug. Van ontwerp tot aanleg.

Alie van Dam

Tuinontwerpen en beplantingsplannen

"De wensen van de klant staan voorop en hier geef ik graag vorm aan. Natuurlijk wel met oog voor de locatie en omgeving. Ik breng graag water(elementen) aan, waarbij ik wel rekening hou met de veiligheid. Maar ook iets eetbaars geeft zoveel meerwaarde aan een tuin. Lekkere kruiden uit eigen tuin gebruiken of zelf een appeltje plukken."

Martien van Dam

Tuinaanleg en tuinonderhoud

"Wij kijken graag vooruit. Op korte én lange termijn. Door mijn opleiding en ervaring weet ik heel goed wat wel en niet kan op het gebied van constructies, hoogteverschillen etc. We bespreken dit al tijdens de ontwerpfase. Zo voorkomen we problemen en meerwerk tijdens de tuinaanleg. Maar ook lange termijn denken is belangrijk. Een tuin leg je tenslotte niet voor een paar jaar aan."

Martien van Dam

disclaimer
Martien van Dam tuinaanleg en onderhoud is werkzaam in de regio Leerdam, Gorinchem, Vianen, Culemborg, Beesd.