Beplantingsplan


In het tuinontwerp hebben we de vormgeving van uw tuin op papier gezet. Er is aangegeven welke kleuren, hoogtes, doelen etc. gewenst zijn. Bij het beplantingsplan gaan we dit invullen en daar komt heel wat plantenkennis bij kijken.

De belangrijkste factoren waar wij rekening mee houden zijn:
  • Plaats in de tuin (zon/schaduw/droog/nat)
  • Grondsoort
  • Functie (eetbaar, schoonheid, privacy etc.)
  • Wilt u veel of weinig onderhoud
  • Bloeiperiode
  • Groei-eigenschappen
Wij beschikken over een grote plantenkennis en weten uit ervaring welke soorten het wel en niet goed doen onder bepaalde omstandigheden.

Een tuin die bij u past

Natuurlijk staan uw wensen voorop. Bent u graag het hele jaar door in de tuin bezig? Dan zorgen we voor een gevarieerde beplanting die elk seizoen om ander onderhoud vraagt. Liever niet teveel onderhoud? Dan kiezen we voor beplanting die nauwelijks onderhoud vraagt. Helemaal geen groene vingers? Dan doen wij het tuinonderhoud voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Uitvoering van het beplantingsplan

Bij het beplantingsplan ontvangt u een gedetailleerde lijst met alle benodigde planten. Hierop staan behalve de Latijnse, ook de Nederlandse namen, bloemkleur, bloeitijd en eventuele bijzonderheden. Wij hebben goede contacten met kwekers en zoeken graag de beste kwaliteit planten voor u uit. Op deze manier bieden wij u 12 maanden garantie op goede groei en soortechtheid.
Wij beschikken over een grote plantenkennis en weten uit ervaring welke soorten het wel en niet goed doen onder bepaalde omstandigheden.

disclaimer
Martien van Dam tuinaanleg en onderhoud is werkzaam in de regio Leerdam, Gorinchem, Vianen, Culemborg, Beesd.